70 dkg csirkemellfilé
2 dl natúr joghurt
3 evőkanál low carb liszt
3 gerezd fokhagyma
2 tojás
ásványvíz
só
bors
A csirkemellet mosd meg, és vágd kisebb darabokra. A bundához keverd össze a tojást, a joghurtot, a lisztet, a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. Önts hozzá annyi szénsavas vizet, hogy sűrű, a palacsintatésztához hasonló masszát kapj. Forgasd bele a húst, és lefedve tedd egy órára a hűtőbe.
Pihentetés után forrósíts kevés olajat egy serpenyőben, és rakd bele a bundás húst. Süsd meg oldalanként körülbelül két-két perc alatt, szép aranybarnára.
Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat langyosra olvasztjuk. A többi hozzávalót összekeverve palacsintatésztát készítünk, végül utolsóként hozzáadjuk az olvasztott vajat is. A hagyományos palacsintához hasonlóa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBurgonyát uborka gyaluval , gyalulni , forrásba lévő vízben krumpli fajtájától függően 2- 3 percig blansírozzuk , hideg vízzel hűtjük lecsepegtetjük , bő forró olajban kisütjük ,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A sonkát vágd félcentis szeletekre és azokat áztasd be tejbe fél-egy órára. (Ha kell, félidőben rakd át a húsok halmát, hogy a tej mindenhol jól érje a szeleteket.) 2. A son...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű