menu

Családireceptkönyv.hu

cékla ital készítése


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg cékla
1 kiskanál méz
ízlés szerint citromlé

Elkészítés:


A finomra reszelt nyers cékla levét gyümölcspréssel, esetleg gyümölcscentrifugával kinyerjük.

Natúr állapotban vagy kevés mézzel, citromlével elkeverve elsősorban reggelire fogyasszuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Málnaszörp
Málnaszörp

1. Összezúzzuk a málnát, majd egy üvegben 8-10 napig állni hagyjuk, erjesztjük. 2. A gyümölcsöt fehér vászonba tesszük, levét egy edénybe kicsurgatjuk. 3. Elkeverjük a gyüm...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi narancslikőr
Házi narancslikőr

A vizet a borral és cukorral felforraljuk, és kb. 10 percig hagyjuk rotyogni. A narancsot forró vízzel lemossuk, szárazra töröljük, héját lereszeljük, félbevágjuk, levét kifacsarj...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Áfonyás-banános smoothie
Áfonyás-banános smoothie

Az áfonyát, a körtét és a salátalevelet megmossuk. A körtét és a salátalevelet kisebb darabokra vágjuk, tépkedjük. A hozzávalókat turmixgépbe tesszük, és összeturmixoljuk. Pohara...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Baileys házilag
Baileys házilag

A tejszínt és a tejet öntsd egy lábasba, és forrald össze, ezután tedd félre. A cukrot karamellizáld egy másik lábasban, majd lassanként engedd hozzá a forró tejszínt. Légy nagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk