25 dkg cékla
1 kiskanál méz
ízlés szerint citromlé
A finomra reszelt nyers cékla levét gyümölcspréssel, esetleg gyümölcscentrifugával kinyerjük.
Natúr állapotban vagy kevés mézzel, citromlével elkeverve elsősorban reggelire fogyasszuk.
1. Összezúzzuk a málnát, majd egy üvegben 8-10 napig állni hagyjuk, erjesztjük. 2. A gyümölcsöt fehér vászonba tesszük, levét egy edénybe kicsurgatjuk. 3. Elkeverjük a gyüm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a borral és cukorral felforraljuk, és kb. 10 percig hagyjuk rotyogni. A narancsot forró vízzel lemossuk, szárazra töröljük, héját lereszeljük, félbevágjuk, levét kifacsarj...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűAz áfonyát, a körtét és a salátalevelet megmossuk. A körtét és a salátalevelet kisebb darabokra vágjuk, tépkedjük. A hozzávalókat turmixgépbe tesszük, és összeturmixoljuk. Pohara...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA tejszínt és a tejet öntsd egy lábasba, és forrald össze, ezután tedd félre. A cukrot karamellizáld egy másik lábasban, majd lassanként engedd hozzá a forró tejszínt. Légy nagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű