3 fő
olaj 2 evőkanál
spenótlevél 100 gramm
csiperke gomba 200 gramm
gnocchi 500 gramm
reszelt parmezán sajt 3 evőkanál
Knorr Erdei Gombakrémleves 1 csomag
1. lépés
Tegyünk föl sós vizet forrni a gnocchinak. A szósz elkészítése közben főzzük meg a tasakon javasoltak alapján.
2. lépés
Tisztítsuk meg a gombát, vágjuk szeletekre. 2 evőkanál olajon pirítsuk meg, enyhén sózzuk, borsozzuk.
3. lépés
Amikor elfőtte a levét, adjuk hozzá a Knorr Erdei Gombakrémleves alapot, öntsük föl 4 dl hideg vízzel. Keverjük jól el. Forraljuk fel, majd kis lángon főzzük készre kb. 5 perc alatt.
4. lépés
A megmosott fiatal spenótleveleket tegyük a szószba és fél perc alatt fonnyasszuk bele.
5. lépés
Adjuk a szószhoz a kifőtt gnocchit, keverjük el benne. Tálaljuk reszelt parmezánnal.
A tejet felforraljuk a cukorral és a csipet sóval, majd hozzákeverjük (én turmixgéppel csináltam!) kisebb adagokban a lisztet, végül egyenként a tojásokat. Ezután az olajat felheví...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. A húst felszeleteljük, fűszerezzük, és kevés olajban megsütjük, majd egy tányérra tesszük. A vajat egy edénybe tesszük és felolvasszuk, hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A tésztához a lisztet összegyúrjuk a tojással, és annyi vízzel, hogy rugalmas tésztát kapjunk. 2. A szószhoz a fokhagymát feldaraboljuk, megfuttatjuk az olívaolajon. Hozzáadj...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: NehézA túrót, tojásokat és búzadarát összekeverjük és pihentetjük. Gombócokat formálunk és sós vízben kifőzzük. Zsemlemorzsát pirítunk olajon, majd a zsemlemorzsába forgatva lepirítju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű