A patisszont, a cukkinit és a paradicsomot felkockázzuk (zsengét válasszunk, és akkor héjával együtt kockázhatjuk). A vöröshagymát megpucoljuk, majd felaprítjuk. A petrezselyemzöldet finomra vágjuk.
Egy wokban felhevítjük az olajat, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és megpároljuk. Amikor már kissé összeesett, hozzáadjuk a patiszont, majd pár perc után a cukkinit. Megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk ételízesítővel és szerecsendióval, majd félig lefedve roppanósra pároljuk a zöldségeket.
Amikor a zöldségek roppanósra párolódtak, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, majd hozzáadjuk a mascarponét. Óvatosan összeforgatjuk, majd néhány percig pároljuk. Végül hozzáadjuk a paradicsomot, majd óvatosan összeforgatjuk, majd 1-2 percig pároljuk. Rizzsel tálaljuk.
.
Amit kell, azt előfőzni, aztán kipanírozni, majd olajjal megkenve sütőben kisütni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa cukkinit megmossuk, a héját levágjuk, felkarikázzuk, a hagymát apróra vágjuk, egy mélyebb serpenyőben felhevítjük az olajat, megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a cukk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverd el a túrót a citrom héjával, a 2 tojással és a vajjal. Tegyél hozzá egy csipet sót és ízlés szerint édesítőt. Ezt keverd krémes állagúra, ha könnyebb, akkor használhatsz gé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit megmostam, magját kivágtam majd lereszeltem, besóztam, állni hagytam. Miután levet eresztett, kicsavartam, hozzáadtam a tojást, az őrölt borsot, zúzott fokhagymát és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű