2 adag
20 dkg bagett (félbevágva)
3 tk vaj
4 közepes db csiperkegomba (vékonyan felszeletelve)
5 dkg sonka (felcsíkozva)
5 dkg füstölt sajt (lereszelve)
A bagetteket vágott felükön megvajazzuk.
Rápakoljuk a sonkát, majd a nyers gombát, így kicsit elősütjük a régimódi melegszendvics sütőnkben, de lehet sütőben is.
Majd ha a gomba kicsit megsült, megszórjuk a sajttal is, és ráolvasztjuk.
Ketchuppal és majonézzel vidáman elfogyasztjuk.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés
Egy magas tálban a lisztet, sütőport, sót, tejet, olajat, és a felvert tojást összekeverjük. A kész tésztát merőkanállal öntsük a forró, kivajazott palacsinta sütőbe. A palacsinta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz avokádót félbevágjuk, a magját kiemeljük, a húsát kikaparjuk. A főtt tojásokat félbevágjuk, a sárgát kivesszük, az avokádóhoz adjuk a tejföllel és a mustárral, sózzuk, borsozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMuffin formába kockázok sonkát, hagymát, bacont, reszelt sajt és le öntöm felvert tojással. Előmelegitett sütőbe be rakjuk kb 15 perc alatt kész is van. Diszités: Paradicso...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojást a cukrokkal habosra keverjük. Hozzáadjuk az olajat és a tejfölt, majd ezt is jól beledolgozzuk. Beleszórjuk a sütőporral és pudingporral elkevert lisztet, hozzáöntjük a t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű