menu

Családireceptkönyv.hu

rezisztens keményítő


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


rizs:20 kockacukor, héjas. burgonya 1 db 19 kockacukornak felel meg, eper 4 db,
Mit együnk akkor? Rezisztens keményítőt ellenáll az emésztésnek, egyfajta rost. A Vastagbél bélbaktériumok elfogyasztják. táplálja hasznos bacik vannak benne. Ruminokokusz
A rezisztens keményítő egyfajta rost, keményítő 95% megemésztjük, a maradékot nem, áthalad a vékonybélben a vastagbélben hasznosul.
Fokozott rost és rezisztens keményítők táplálják a ruminokokusz baktériumot ami megvéd a betegségektől.

Mi legyen akkor , ha szeretjük a kenyeret? Fagyazd le, majd pirítsd meg. egy része hűtés során rezisztenssé válik
Mi lesz a krumplival, rizzsel, tésztával? Tudósok rájöttek, a főzés és hűtés gyorsan felszívódó keményítő rezisztenssé válik, ennél még jobb ha ismét felmelegítjük. a rizst tűzforrón fogyasztjuk.

Nagyméretű molekula szén-hidrogén-oxigén áll, a szénhidrát. három fajta létezik: (bézs) keményítő, (fehér)cukor,(zöld) rost A szénhidrát glükózzá alakul, így energiát ad a testnek Ha túl sokat szénhidrátot molekulát viszünk be a szervezetünkbe zsírrá alakul. Gyülmöcs és növény rost alakú szénhidrát, ami nem hízlal.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egészséges életmód, Konyhai praktikák,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Te kiöntöd a tészta főzővizét?
Te kiöntöd a tészta főzővizét?

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Szabolcs
Alaplé
Alaplé

Tegyél fel egy lábasban 1-3 liter vizet forrni, dobd bele a leveskockát, reszelj a vízbe 1 szál sárgarépát, egy 1/2 szár fehérrépát, roppants össze egy fokhagymát, és mehet bele h...

Elkészítési idő: 15-30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
MEGGYES KEVERT GYORSAN
MEGGYES KEVERT GYORSAN

Az összes hozzávalókat kb 5 percig kikeverni. Őzgerinc formába önteni, és a tetejére gyümölcsöt szórni. 160 fokon megsütni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
A hús pihentetés: mítosz vagy igazság?
A hús pihentetés: mítosz vagy igazság?

Ezért fontos, hogy a sülés utolsó fázisában is megfelelő körülményeket teremts a húsnak, így a szaft ott marad, ahol lennie kell. Ehhez a grillről levett húst csomagold alufóliába...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk