Bő, sós vízben főzni kezdi a spagettit. Közben egy lábosba kevés olívaolajat tesz és rádobja a pancettat, majd sütni kezdi. A szalonnához három gerezd apróra vágott fokhagymát és maréknyi vágott petrezselymet ad, majd hozzáteszi a megfőtt spagettit és főzőlevet is ad hozzá. Egy tálban felver három egész tojást és a tésztához önti. Megszórja pecorino sajttal, összekeveri, s azon melegében már tálalja is. Rick Stein záró tanácsai:
Soha ne használjunk parmezánt a carbonara készítéséhez!
Soha ne használjunk tejszínt!
A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük. A mozzarellát lecsepegtetjük, és kis kockákra vágjuk. A snidlinget megmossuk, lecsepegtetjük, és apróra vágjuk. A tejszínt b...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA lisztet dagasztótálba tesszük. A közepébe kis fészket képezünk ki. Beletesszük a cukrot, majd rámorzsoljuk az élesztőt. Felöntjük 1 dl langyos tejjel. Hagyjuk, hogy az élesztőnk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tésztát sós vízben megfőztem....a gépsonkát kockákra felszeltem..a konzerv gombát leszűrtem .tojást felvertem befűszerezve sóval őrölt borssal és az egészet összekevertem majd ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszthez hozzáadjuk az olajat, sót és a tejben cukorral felfuttatott élesztőt. Ha kell, még lisztet adunk hozzá, lágy tésztát dagasztunk, fél órát kelesztjük. Ha megkelt a tészt...
Elkészítési idő: 40 p Nehézség: Könnyű