A CITROM ÉS EGY CSIPETNYI ÉDES SZERECSENDIÓ
Módszer
A legegyszerűbb módja annak, hogy főzni spenót egy serpenyőben kevés vajjal, ráccsal szerecsendió és egy apró citromlével egy fedőt, hogy hagyjuk, hogy a gőz. Ez jó ízű, és megy bármit - tészta, hal vagy hús. Ha van olyan felesleges nedvességet, amikor a spenót főtt, csak dönthető a serpenyőben, így fut a másik oldalra, és öntsük el. Hagyja, hogy a spenót üljön egy percig, majd tálaljuk.
Először a száraz anyagokat (zabpehely, édesítőszerek, szódabikarbóna, citromhéj) egy tálba tesszük. Egy másik tálban összekeverjük a túrót a tojással és a joghurttal, majd hozzáke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hámozott, kockázott krumplit sós vízben főzöm 10 percig, majd leszűrve, áttörve hagyom kihűlni. A lisztet, krumplit, margarint, tejet, sót, élesztőt összedolgozom, majd a tész...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA tojásokat összekeverjük a joghurttal, majd hozzáadjuk a keményítőt és a teljes kiőrlésű lisztet. Egy sűrű masszát kell kapjunk, amennyiben hígabb úgy liszttel dúsítjuk, ha nagyon...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA bacont felszeleteljük és egy kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és felkockázott zöldségeket is. Pár percig pirítjuk, nem kell teljesen átsüljenek. Közben a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű