menu

Családireceptkönyv.hu

Tzatziki mártás grillekhez


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


kígyóuborka 2 darab
natúr joghurt 50 milliliter
Hellmann's Fokhagymás szósz 100 milliliter
kapor 0.5 csokor

Elkészítés:


Reszeljük le a meghámozott uborkát a reszelő nagy lyukú felén. Majd sózzuk be és várjunk kb. 10 percet. Ekkor jól csavarjuk ki belőle a fölösleges nedvességet.

2. lépés
2. lépés képe

Majd keverjük hozzá a joghurtot és a fokhagymás szószt.

3. lépés
3. lépés képe

Legvégül adjuk hozzá a finomra vágott kaprot. Tálaljuk hidegen.

Tzatziki mártás grillekhez

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Mártások,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Katalin
Mustáros, enyhén édes barbecue szósz
Mustáros, enyhén édes barbecue szósz

Nem lesz egy bonyolult recept. A vaj, a szójaszósz és a füst kivételével mindent keverj össze egy lábasban, és lassú tűzön kevergesd fél órán át. A hátrahagyott alapanyagokat ezutá...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
A tökéletes kaporszósz
A tökéletes kaporszósz

A tejfölt egy külön tálban csomómentesre keverjük a liszttel, és félretesszük. Ez lesz a kaporszósz habarása. Serpenyőben vajat olvasztunk. Kis lángon megfuttatjuk rajta a f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres
MISZÓMÁRTÁS
MISZÓMÁRTÁS

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar TARTÁRMÁRTÁS HÁZI MAJONÉZBŐL
TARTÁRMÁRTÁS HÁZI MAJONÉZBŐL

ELKÉSZÍTÉS A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat egy tálba tesszük, és folyamatos keverés mellett az 1 dl olajat lassan, szinte cseppenként adagolva hozzáadjuk. Ha kissé...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk