kígyóuborka 2 darab
natúr joghurt 50 milliliter
Hellmann's Fokhagymás szósz 100 milliliter
kapor 0.5 csokor
Reszeljük le a meghámozott uborkát a reszelő nagy lyukú felén. Majd sózzuk be és várjunk kb. 10 percet. Ekkor jól csavarjuk ki belőle a fölösleges nedvességet.
2. lépés
2. lépés képe
Majd keverjük hozzá a joghurtot és a fokhagymás szószt.
3. lépés
3. lépés képe
Legvégül adjuk hozzá a finomra vágott kaprot. Tálaljuk hidegen.
Nem lesz egy bonyolult recept. A vaj, a szójaszósz és a füst kivételével mindent keverj össze egy lábasban, és lassú tűzön kevergesd fél órán át. A hátrahagyott alapanyagokat ezutá...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tejfölt egy külön tálban csomómentesre keverjük a liszttel, és félretesszük. Ez lesz a kaporszósz habarása. Serpenyőben vajat olvasztunk. Kis lángon megfuttatjuk rajta a f...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézELKÉSZÍTÉS A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat egy tálba tesszük, és folyamatos keverés mellett az 1 dl olajat lassan, szinte cseppenként adagolva hozzáadjuk. Ha kissé...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű