petrezselyem zöld 1 csokor
sárgarépa 2 darab
Knorr Erőleveskocka 2 darab
zöldborsó 15 dekagramm
főtt sonka 20 dekagramm
petrezselyem gyökér 2 darab
orzótészta 20 dekagramm
1. lépés
Forrósítsunk fel egy liter vizet és dobjuk bele a Knorr-kockákat.
2. lépés
Közben pucoljuk meg a répát és a petrezselyem gyökeret és daraboljuk fel őket. A zöldborsót olvasszuk ki.
3. lépés
Tegyük a répát és a petrezselyem gyökeret a vízbe a tésztával együtt. Közepes lángon főzzük majdnem készre.
4. lépés
Ekkor adjuk hozzá a kockára vágott főtt sonkát és a borsót. Főzzük készre, míg a tészta megpuhul. Tálaláskor szórjuk meg apróra vágott petrezselyem zölddel.
A karfiolt megmossuk, felszeleteljük apróbb darabokra és egy robotgépbe helyezzük és ledaráljuk, amíg finom szemcsés nem lesz, picit a rizsre kell hajazzon. Egy mikrózható tálba t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: A lisztet átszitáljuk! A száraz anyagokat egy tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást, krumplipürét, olajat és a langyos víz nagy részét. (a krumplit langyosan ad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCook the fusilli according to instructions. Wash in cold water and add to a large bowl. Wash the parsley really well. Chop up the tomatoes, onions, parsley and mint and add to the...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/2015/05/zabpelyhes-turos-puffancs.html
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű