50 dkg máj
1 üveg édes-savanyú mártás
bors,fokhagymapor,szárnyas grill fűszkev.bőven,majoránna
Tisztított májat nagyobb darabokra vágjuk,jól lecsöpögtetjük,kevés olajon kicsit pároljuk,fűszerezzük,ráöntjük a mártást rövid ideig összefőzzük,aztán sózzuk ,FINOM :: Másféle mártással is finom lehet
A lisztben elkeverem a pirospaprikát,köményt, borsot,majoránnát, szárnyas fűszerkeveréket. A csirkecombokat beforgatom a fűszeres lisztben. Egy tepsit olajjal kikenek. A tejfölb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjünk simára 4 tk ketchupot 4 tk olívaolajjal. Forgassunk bele 8 db csirkeszárnyat, sózzuk meg őket, majd rendezzük el sütőtálcán. Süssük 200 fokon 25 percig, azután fordítsuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirke alkatrészeket feldaraboljuk minél kisebb darabokra. A szárnyakat félbevágjuk, az alsócombokat nagyságuktól függően egy bárddal vagy éles késsel két vagy három részre vágju...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket jól megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, majd kettéválasztjuk. 2. Éles kés segítségével kis nyílásokat ejtünk rajta, majd fokhagymával, olajbogyóval megspékel...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű