500 g csirkemáj,
350 g gomba,
400 g bacon,
250 ml fehérbor,
1 db hagyma,
só,
bors,
100 g vaj.
A hagymát,gombát,szalonnát,májat össze daraboljuk ,Szalonnát kisütjük,kiszedjük,a vissza maradt zsíron a hagymát megpároljuk,rátesszük a gombát,sót,borsot,fokhagymát,puhára pároljuk.aztán mehet rá a máj,majoránna,fehérbor,pár percig pirítjuk,ha puha hozzáadjuk a sült szalonnát,ha kell még ízesítjük .
A tésztát a csomagoláson jelzettek szerint, enyhén sós vízben kifőzöm. A húsgolyókat felforrósított serpenyőben, kevés zsiradékon megsütöm, majd tányérra szedem. Papírtörlőve...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűIn a covered medium saucepan cook the potatoes in enough boiling lightly salted water to cover about 10 minutes or just until tender. Drain; set aside. Meanwhile, preheat broiler....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni - pont elég neki annyi, amíg a tölteléket elkészítjük. A sonkát, paprikát, póréhagymát apróra daraboljuk,...
Elkészítési idő: Kb. 45 perc Nehézség: Könnyű