50 dkg darált hús ( csirkecomb darálva )
3 db zsömle
1 db tojás
só,bors,fokhagyma,szárnyas fűsz,kev
1 ek. liszt ezek a húsgolyóhoz
kevés füstöt szalonna felkockázva
1 db hagyma szintén kockázva
1 db paprika kockázva
50 dkg gomba nem túl vékony szeletekre vágva ,
sűrített paradicsom vagy ketchup
pirospaprika,só,bors,fokhagymapor,grill zöldség fűsz.kev
tejföl,1 ek. liszt
A húsgolyó hozzávalóit összekeverjük . Szalonnát kisütjük ,kiszedjük,a zsírra tesszük a hagymát pároljuk,aztán a paprikát,gombát hozzáadjuk,
fűszerezzük,felöntjük kb. 3 dl vízzel,és apróbb golyókat formázunk a hús masszából beletesszük a gombás szószhoz,kb. 3 / 4 órát főzzük lassú tűzön, a tejfölt 1 ek liszttel kikeverjük ráöntjük,össze főzzük . NAGYON FINOM !!!
Keverjünk simára 4 tk ketchupot 4 tk olívaolajjal. Forgassunk bele 8 db csirkeszárnyat, sózzuk meg őket, majd rendezzük el sütőtálcán. 2. Süssük 200 fokon 25 percig, azután for...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet mosd meg, és vágd kisebb kockákra vagy csíkokra. Hevíts kevés olajat, és dobd rá a felaprított hagymát, majd pirítsd meg. Rakd rá a húst, és fehéredésig kevergesd. S...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet nagyon vékonyra felszeleteljük, margarinnal kikent jénai tálba helyezzük, hogy az edény alját elfedje. 2. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk, összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst apróra felvágjuk. Serpenyőben, 2-3 evőkanál olívaolajon 2-3 percig pároljuk az összedarabolt hagymát, paprikát és paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük 1 dl vízzel, és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű