1 cup blanched almond flour (not almond meal)
¼ teaspoon celtic sea salt
¼ teaspoon baking soda
4 ounces 100% dark chocolate
7 dates (remove pits) (½-⅔ cup)
3 large eggs
½ cup coconut oil, melted
½ teaspoon vanilla stevia
In a food processor, pulse together almond flour, salt, and baking soda
Pulse in dark chocolate until texture of coarse sand
Pulse in dates until texture of coarse sand
Pulse in eggs, coconut oil, and stevia until mixture is smooth
Transfer mixture to a greased 8 x 8 inch baking dish
Mixture will be very thick, smooth with a spatula
Bake at 350° for 18-22 minutes
Cool for 2 hours
Serve
A túrót a mascarponéval és a tejföllel keverd simára, majd kapard bele a vaníliamagokat, facsard bele a citrom levét, add hozzá a porcukrot, és keverd lágy krémmé. Tedd be a hűtő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsük el a kekszet, majd kihülés után morzsoljuk el kézzel. A magvakat pirítsuk le, majd elegyítsük a kekszmorzsával, kókuszvirág cukorral és olvasztott zsiradékkal. Nyomkodju...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. tojás sárgája, cukor, olvasztott vaj, vanilliás cukor, vörös bor - habosra keverve 2. liszt,sütőpor, étcsoki darabokra vágva, fahéj - összekeverve 3. a fenti két alapanyag + a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük (180 fok, légkeverés). A datolyákat kimagozzuk és beáztatjuk forró vízbe 10 percre. A tojásokat a kókuszvirág cukorral jó habosra verjük. A többi szára...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes