25 dkg csavart cső tészta
1 konzerv fehér bab
só
bors
1 doboz paszírozott paradicsom
1 fej hagyma
2 cikk fokhagyma
oregánó
kevés olaj
A babot lecsepegtetjük, leszűrjük.
A felhevített olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát.
Belekeverjük a paradicsomot, ízesítjük sóval, borssal és oregánóval, összefőzzük, majd hozzákavarjuk a babot is.
Közben kifőzzük a tésztát és amikor kész, hozzákeverjük a paradicsomos babhoz, majd jó alaposan összeforgatjuk.
A hagymát és a húst kockákra vágjuk. A zsíron megdinszteljük a hagymát, majd rárakjuk a húst és fehéredésig sütjük. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal és pirospaprikával. Fel...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük, majd összetörjük. 2. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a tojást, a lisztet és ízlés szerint sózzuk, majd jól összegyúr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy lábasban (ha van vaslábas, az a legjobb) a közepes lángon felhevített olajon megpirítjuk a sóval, borssal fűszerezett csirkecombokat. A bőrös felével kezdjük a sütést. Egy...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűFeltesszük olajon a szalonnát, és ha kisült a zsírja, hozzáadjuk a darált hagymát. Beletesszük az apró darabokra vágott kolbászt, majd a pirospaprikát. Felöntjük vízzel. Egy pici...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Közepes