8 szelet csontozott sertéskaraj
» 30 dkg finomliszt
» 2 db tojás
» 3 dl tej
» 1 kevés só
» 5 dl étolaj
A karajszeleteket kiklopfolom, majd sózom. A 20 dkg lisztből, a tejből és a tojásokból, csipet sóval, sűrű palacsintatésztát keverek. A hússzeleteket lisztbe, majd a palacsintatésztába forgatom és bő olajban kisütöm
A zöldségeket apróra vágjuk, a kaliforniai paprika és a paradicsomok felét félretesszük. A fokhagymát és a lilahagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a fél adag kaliforniai papr...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sertéstarja szeleteket kiklopfoljuk, bevagdossuk és megsózzuk. A gombát megpirítjuk, a sonkát vékony csíkokra vágjuk, a sajtot lereszeljük, az egészet összekeverjük és borssal íz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt tisztítsuk meg a hártyáktól és főzzük kb 15 percet Knorr-kockás vízben. A még forró karajt áztassuk be a szójaszósz felébe és a borba. Süssük át a hús olajon úgy,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA sertés apróhúst csíkokra vágjuk, majd megmossuk, és lecsepegtetjük. A füstölt szalonnát szintén felcsíkozzuk, majd a 2,8 literes Mesterszakács serpenyőben kisütjük a zsírját. Hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű