◾1 nagy csirkemell
◾30 dkg gomba
◾7 gerezd fokhagyma
◾2 evőkanál édes mustár
◾1 teáskanálnyi csípős mustár
◾1 dl főzőtejszín
◾só, bors
◾olaj
A fokhagymát és a gombát kevés olajon elkezdjük dinsztelni, majd ráhelyezzük a felszeletelt csirkemellet. Mindkét oldalát megsütjük, ezt követően a mustárt és a tejszínt összekeverjük és felöntjük vele, majd fűszerezzük és lefedve pároljuk.
Egy keverőtálba tesszük a lisztet, a joghurtot, az élesztőt, a sütőport, a sót, a vizet és az étolajat. Az egészet homogén tésztává gyúrjuk, gombócot formázunk belőle, belisztezzük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsd meg a csirkecombokat, itatgasd le róla a felesleges nedvességet. Sózd, borsozd! Végy egy tepsit. Karikázd fel az édesköményt, és a tepsiben “ágyazz meg” vele a csirkének....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEste előkészítjük!!! A szárnyakat mosd meg, tisztítsd meg. Ha szükséges, egy kés segítségével kapargasd le róluk a maradék szőrt vagy a tollat, a szárnyvégeket távolítsd el, sózd...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűVagdalja be néhány helyen a csirkacombot. Készítse el a pácot: a fokhagymát és a gyömbért vágja nagyon apró darabokra, adja hozzá a joghurtot, olajar, citromlét és a tandoori fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes