2 nagy karalábé
4 szál sápgarépa
1 kis fej hagyma
2 evőkanál rizs
1 leveskocka
so, bors
1 tojás
petrezselyemzöld
oaj a hagyma parolasahoz
A zöldségeket megtisztítjuk, és kis kockára vágjuk
Az olajat felmelegítjük egy fazékban,beletesszük a hagymát, és üvegesre pároljuk
Bele tesszük a zöldségeket, sot,borsot, leveskockat, a petrezselyemzöldön kívül
Felforraljuk, és amikor abbahagyja a habzást, lassú tűzön fedő alatt ,félig megfőzzük
Ekkor beletesszük a rizst, a petrezselyemzöldet, és készre főzzük
A tüzet elzárjuk a leves alatt
A tojást egy villával felverjük, es, a forro leveshez csurgatjuk
Lefedjük, es, hagyjuk igy legalabb 10 percet...
◾️A húst felkockázzuk és megmossuk. ◾️A hagymát apró kockára vágjuk és az olajon vagy zsíron megpirítjuk. ◾️Ezután hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és kicsit ezt is megpirítjuk (...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Közepes. Az újhagymát tisztítsuk meg, karikázzuk fel. A répát hámozzuk meg, kockázzuk fel. Hevítsünk fel 2 ek olajat, és süssünk rajta üvegesre 1 ek aprított újhagymát. Adjuk hozzá a dará...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűEgy öntöttvas lábasban, lassú tűzön megolvasztjuk a vajat az olívaolajjal és hozzáadjuk a vékonyra szeletelt vöröshagymát, majd lefedve 15 percet pároljuk. Időnként megkeverjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű