menu

Családireceptkönyv.hu

PARADICSOMOS SERTESSZELET


Írta:

Elk. idő: 1 ora
Adag: 3 főre
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


0.5 kg serteshus
3 fej nagyobb hagyma
0, 5 l suru paradicsomle
so, bors, keves piros paprika

Elkészítés:


A hust felszeletelem,nem nagyon vekonyra...
Sozom,borsozom,paprikazom, es keves olajon hirtelen mindket oldalat picit atsutom,amig a hus szele barnulni kezd...
A hagymat karikara vagom es az olajban amibe a hust sutottem,uvegeesre parolom...
Egy kissebb es magassabb karimaju tepsibe teszem a megparoplt hagymat,es ra helyezem a husszeleteket...
Ra ontom a paradicsomlevet, keves vizet, aluminium foliaval letakarom es sutobe teszem...
Kb.fel ora elteltevel megnezem,hogy elegge puha-e,a hus...
Ha nem puhult meg,akkor vissza teszem,es ha szukseges,akkor meg vizzel potolom...
A martas jo suru legyen, es a hus puha...

PARADICSOMOS SERTESSZELET

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Egyben sült göngyölt karaj
Egyben sült göngyölt karaj

A húst megmossuk és szárazra töröljük. Éles késsel a hosszanti oldalánál kezdjük félbe vágni, de nem vágjuk teljesen végig. Kinyitjuk mint egy könyvet, majd fordítunk a húson 180 f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye

A szalonnát felkockázom zsírjára pirítom hozzáadom a zsírt és a nagyobb kockára vágott hagymát is ledinsztelem,a húst megmosom csíkozom és hozzáadom a hagymához fehéredésig pirítom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Temesvári sertésszelet
Temesvári sertésszelet

A húst szeletekre vágjuk, enyhén kiverjük. Megsózzuk, borsozzuk, liszbe forgatva serpenyőben megforrósított olajon mindkét oldalát pirosra sütjük, majd lefedve félretesszük. A v...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar A tökéletes főtt sonka receptje -nagyon ízletes és p
A tökéletes főtt sonka receptje -nagyon ízletes és p

A sonkát hideg vízbe tesszük és hagyjuk állni egy éjszakán keresztül. Ezután egy edénybe tesszük és felöntjük annyi hideg vízzel, ami bőven ellepi. A vöröshagymát meghámozzuk és eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk