40 dkg sertéshús
1 nagyobb hagyma
6 evőkanál rizs
40 dkg zöldborsó (fagyasztott)
só bors, pirospaprika ( izlés szerint)
leves kocka (elhagyhato)
olaj a hagyma parolasahoz
A hagymat aprora, a hust kissebb kockakra vagjuk.
Olajon a hagymat uvegesre paroljuk, hozzadjuk a felkockazott hust, es egyutt kavarjuk ameddig a hus kifeheredik.
Fuszerezzuk: so,bors,paprika
Felengedjuk annyi vizzel, hogy ellepje, es kozepes tuzon fozzuk
Amikor felig megpuhul hozzaadjuk a zoldborsot, es a rizset, vizzel potoljuk,hogy a rizs megduzzadjon.
Lassu tuzon az egeszet puhara fozzuk...
1 kg sertéscomb 80 g füstölt szalonna 2 nagy fej vöröshagyma 5 gerezd nagyobb fokhagyma tengeri só ízlés szerint frissen őrölt fekete bors ízlés szerint 1 tk majoranna 1 kk...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: KönnyűJelenleg itt vagy: Főoldal > Sertés receptek > Töltött húsok > Zsebes karaj Zsebes karaj Galéria (2) Zsebes karaj Beküldve: 2012.08.29. Kategória: Töltött húsok Küldte: Német...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sertésbordákat húsverővel kissé kiveregetjük (de ne túl vékonyra!), megsózzuk, a lisztbe mártott bordákat zsíron világosra sütjük, lábasba rakjuk, a visszamaradt zsírban megpi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa lehet, a bordacsontokat még a hentessel távolíttasd el. Az olívaolajat keverd össze a borssal, a zúzott fokhagymával és az aprított zöldfűszerekkel. A húst alaposan mosd meg, és...
Elkészítési idő: 160 perc Nehézség: Könnyű