6 személyre:
50 dkg száraz tészta
20 dkg mirelit zöldségmix
4 pár virsli
1 nagy pohár tejföl
1 tubus majonéz
15 dkg sajt
bors
só
Puhára főzzük a zöldségeket, illetve a tésztát is kifőzzük sós vízben, majd leszűrjük őket.
Kikeverjük a tejfölt, majonézt, és karikázott virslit, főtt zöldségeket halmozunk bele.
Tepsibe terítjük a sózott, borsozott tésztát, amire a keveréket ráöntjük.
Reszelt sajttal hintjük, végül sütőben szépen megpirítjuk
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A padlizsánt megmossuk és hosszában felszeleteljük, megsózzuk és hagyjuk állni, hogy levet eresszen, majd lemossuk. A sonkát felszel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőmelegített sütőben 180 fokon 15 perc alatt elősütjük a tésztát. Utána mehet rá a feltét, majd vissza a sütőbe. Addig sütjük, míg a sajt megpirul.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük a tésztát sós, forrásban lévő vízben, majd szűrjük le. melegítsünk fel 4 teáskanál olívaolajat és adjuk a leszűrt tésztához, majd ezt követően adjuk hozzá a rukolát. Rázogas...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tésztát kifőzzük a csomagoláson írtak szerint. A vajat felolvasztjuk, majd beledobjuk a zúzott fokhagymákat, amikor már érezzük a fokhagyma illatát, akkor a tetszőlegesre feld...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű