6 csirkecomb
70 dkg megtisztított burgonya
1 nagy paradicsom
4 gerezd fokhagyma
fél teáskanálnyi curry
0,5 dl szára vörösbor
só, bors
olaj
A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összeturmixoljuk és belekeverjük a curryt és a vörösbort is, ráöntjük a húsra. 2-3 evőkanálnyi olajat is eloszlatunk rajta és 40-45 percen át 180 fokos sütőben sütjük. Időközben a húsokat megforgatjuk, hogy minden oldaluk jól megpiruljon.
Keverjük össze az összes csirke hozzávalót egy tálban, és hagyjuk kicsit pácolódni min. 10 percet. Közben a mártást főzzük össze, amíg a cukor fel nem olvad. Egy wokban vagy nagymé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olaj felén megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a felkockázott gombat. Megszórjuk ételízesítővel, pár percig erős tűzön pirítjuk, majd...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1.A húst megmossuk, szárazra itatjuk, az olajban körbe megpirítjuk, majd ízlés szerint sóval, borssal, paprikával és curryvel fűszerezzük. A húst egy tűzálló tálba tesszük. 2.A ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsgolyókhoz A darált húst, a tojást, zsemlemorzsát, a finomra vágott spenótot, a rozmaringot, a kakukkfüvet, a sót és borsot egy tálba tesszük, és alaposan összegyúrjuk...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű