menu

Családireceptkönyv.hu

Ganache


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Csokoládé ganache

200 ml állati tejszín (30% zsírtartalommal)
200 g étcsokoládé apróra törve




Elkészítés:


A tejszínt forraljuk fel, majd keverjük simára benne a csokoládét. Ez a mennyiség elegendő a torta betöltésére, és a későbbi áthúzására is. Tehát, ha langyosra hűlt a ganache, akkor keverjünk 3-4 evőkanállal az apróra tört maradék piskótához, és kenjük meg vékonyan a két lapot. A maradékot csomagoljuk el és tegyük hűtőbe

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Detty
Nagyon csokitorta
Nagyon csokitorta

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 20 cm-es fém tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral. Ennyi volt az előkészület. Most jön a lényeg. A vajat és a vaníliát kis lángon megolv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Receptek
Fekete erdei torta
Fekete erdei torta

A szükséges lapokat már 1-2 nappal előtte is elkészíthetjük, majd kihűtve folpackba csomagoljuk. 1. linzer lap: Bekapcsoljuk a sütőt 180°-ra. Egy tortaformát kibélelünk egy ker...

Elkészítési idő: szinte egy nap
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Málnás túrótorta
Málnás túrótorta

1. A datolyát a dióval/mandulával daráljuk le és nyomkodjuk egy csatos tortaforma aljába. Tegyük egy bő fél órára hűtőbe szilárdulni, de közben elkészíthetjük a krémet. 2. A túr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Túró Rudi torta
Túró Rudi torta

Az egész tojásokat keverjük jó habosra a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd keverjük hozzá a kakaót is. A lisztet keverjük össze a sütőporral, majd szitáljuk hozzá a kakaó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk