25 dkg étcsokoládé
2 dkg Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
6 ek. habtejszín
2 db kezeletlen narancs lereszelt héja
25 dkg Rama Vajas Íz
10 dkg porcukor
Az összetört étcsokoládét megszórjuk a vaníliás cukorral, hozzáöntjük a tejszínt és vízgőz fölött, kevergetve felolvasztjuk. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a reszelt narancshéjat.
Időnként megkeverve, 15-20 percig, szobahőmérsékleten hagyjuk hűlni. Ne tegyük hűtőbe.
A Rama Vajas Ízt habosra keverjük a porcukorral.
A kihabosított margarinba csorgatjuk a csokoládét, és az egészet sima krémmé keverjük.
Kapcsolat
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi szabályzat
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
Cookie Szabályzat
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként a cukrot is hozzáadjuk. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal a habba forgatjuk. Sütőpapírral bélelt teps...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA leveles tésztát kiolvasztjuk, 4 felé vágjuk, és nagyon vékonyra kinyújtva kisütjük egy tepsi hátlapján. Amikor kisült, még melegen kicsit megnyomkodjuk, hogy laposabb legyen. köz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük. Előkészítünk két nagy tepsit, aminek megfordítva az alját beterítjük sütőpapírral, vagy egy kicsit meglisztezzük. Ezeken fogjuk megsütni a lapokat. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztával kezdünk. Ha van aprítógépünk, akkor azzal dolgozunk, ennek hiányában a két kezünkkel. A liszthez adjuk a kakaóport, a porcukrot, a csipet sót és nagyon alaposan elmorzs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű