3 evőkanál. tejföl
2 ek. majonéz
1 kávés kanál mustár
2 csipet cukor
1 csipet só
1/2 citrom leve
16 dkg tonhal
1 piros kalifirniai paprika
2 kis csemegeuborka
1/2 lilahagyma
2 szál újhagyma vagy snidling
1 csm petrezselyemzöld
Pirítós
A paprikát, az uborkát az újhagymát apró kockára vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk.
A hozzávalókat összekeverjük, beletörjük a tonhalat.
Hűtjük.
Piritóssal tálaljuk.
Készítsd elő a hozzávalókat: tisztítsd meg a kagylót (lásd linken a recept alatt), aprítsd fel a hagymát, a fokhagymát, a petrezselyemzöldet és a zellerzöldet.Egy nagyobb lábasba ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütött előmelegítem 190 fokra. Egy tepsibe terítek egy szép nagy darab sütőfóliát, amivel lazán betakarhatom az egész halat. Egy kis lábasban közepes lángon felolvasztom a vaj...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA megtisztított halakat filézzük ki, és a csontokból, fejekből a fél főre vágott vöröshagymával, sóval, borssal, fokhagymával, a tetejére szórt őrölt pirospaprikával és fejenként e...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes250 fokra melegítjük a grillsütőt. Az újkrumplit a mentával forró vízben megfőzzük. A garnélákat és a lazacot tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk, olíva olajat és bazsalikomot t...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Nehéz