50 dkg darált keksz
4 ek kakaó
25 dkg RAMA
2 dl tej
25 dkg cukor
rumaroma
2 ek olaj
10 dkg étcsoki
1. A hozzávalókat összegyúrjuk.
2. A masszát a formába terítjük, egyenletesre nyomkodjuk, hogy sima legyen a teteje.
3. Vízgőz fölött a csokoládét felolvasztjuk az olajjal, majd a masszára öntjük.
4. 20 percig hűtőbe tesszük, majd kockára vágjuk.
Az alapanyagokat összegyúrom. (A tökéletes elegy érdekében előbb a száraz összetevőket egy kézi habverővel alaposan átkeverem, utána adom hozzá az olvasztott margarint és tojásokat...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű175 fokra melegítjük elő a sütőt. Szétválasszuk a tojásokat, mindegyiknek a fehérjét külön tálba tesszük (a sárgákra most nem lesz szükség). Félretesszük. Egy kis tálban összekever...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKeverjük össze a lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot. Öntsük hozzá a tejet, majd keverjük csomómentesre. Folyamatos keverés közben, lassú tűzön főzzük sűrű péppé. Ha elkészült,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint és a csokoládét mikróban megolvasztom, majd simára keverem. Beleteszek 10 dkg cukrot (figyelem, nem az egész mennyiség megy bele, mert a nagyja a diós habba kerül!), ös...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes