250 g krémes ricotta
4 főtt tojás
só, bors, zöldfűszerek ízlés szerint
Turmixolj össze minden összetevőt, vagy a tojásokat törd össze villával, és utána keverd hozzá a ricottát, valamint a fűszereket. Jól lehet fűszerezni, mert a ricotta maga édeskés, úgyhogy bírja a sót, borsot, kis chilli port vagy hagymaféléket is, például a medvehagyma nagyon jó bele.
Az turmixolós változat krémesebb, a másik tojásdarabkás.
A káposztaleveleket lebontjuk a fej káposztáról, lobogásban lévő sós vízben puhára forrázzuk. Hideg vízben leöblítjük, hogy ne legyen szakadós a káposztalevél. Duplán hajtott alufó...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA cukkinit besózzuk és kinyomkodjuk ha levet eresztett.Hozzá keverjük a tojást ,sajtot,a zúzott fokhagymát,és borsot,valamint annyi zsemlemorzsát ,hogy egy jól formázható masszát k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szója granulátumot leforrázzuk annyi vízzel, hogy ellepje és állni hagyjuk, míg megduzzad. 2. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és olajon megdinszteljük, majd hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://kerekerdokonyhaja.hu/receptek/vegan-palacsinta/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű