1 db tonhal konzerv (120 g tonhal)
kb. 80 g zabpehelyliszt
újhagyma
3 tojás
1,5 deci natúr joghurt
pici kókuszzsír
só
pici sütőpor
Keverd össze előbb a nedves hozzávalókat, majd mehet bele minden, ami száraz. A felkarikázott újhagymát se hagyd ki!
Helyezd a masszát kókuszzsírral kikent serpenyőbe és süsd ki.
Az eperturmixot csomómentesre keverjük az agar-agarral, majd lassú tűzön, állandóan kevergetve egyet rottyantunk rajta. Utána azonnal le is vesszük a tűzről. Formákba öntjük és ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖntsd a vizet, a bort és az eritritet egy lábasba, és forrald fel a kávédarálóban megőrölt fűszerekkel. Hagyd állni lefedve kb. 30 percig, majd szűrd le. A leszűrt levet egy lábas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szétválasztott tojás fehérjét robotgép habverőjével keverőtálban simára dolgozzuk 20 dkg liszttel, 2 tk olajjal, 1 csipet sóval és 1,5 dl hideg vízzel. A tésztát cipóvá formázzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: 20 perc - Sütés: 10 perc. - Megmossuk a paprikákat, a végüket levágjuk, a csutkát, magot kiszedjük mintha töltött paprikát csinálnánk. Lecsípjük a zöldség hegyét is, m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű