1 kg csirkemell
parmezán
tojás
zsemlemorzsa
tej
Csirkemelleket egy éjszakára fokhagymás tejbe áztatjuk majd tojásba forgatjuk .
Zsemlemorzsához parmezánt szórunk és beleforgatjuk a csirkemelleket és sütő papírra tesszük .. ( letakarás nélkül ) és 180 fokon puhára sutjuk kb 30 perc olíva olajjal spricceljük
A combokat megmossuk, szárazra töröljük és besózzuk. Összekeverjük a mézet, a mustárt, a ketchupot, az olajat, a gulyáskrémet, a chilit és a fűszerkeveréket. Ebbe a szószba belete...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet fehéredésig pirítom olajon, delikát, szerecsendió megy rá, majd felöntöm tejjel, hogy ellepje. Amíg puhul, felkockázom a barackkonzervet. Ráteszem a csirkére, pici l...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA csirkehúst feldaraboljuk csíkokra, fűszerkeverékkel és a fahéjjal kevés olajjal pácoljuk minimum 2 órán át. Közben a szalonnát apróra felszeljük, megpirítjuk, ha megpirult a kris...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA hagymát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, majd kevés olajon üvegesre sütjük. A húst megmossuk, közepes méretű kockákra vágjuk, az ízlés szerinti arányokban elkevert fűszerekkel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű