menu

Családireceptkönyv.hu

Svéd uborka savanyúság télire


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 kg uborka (héjastól,gyalulva) 1 kg vöröshagyma gyalulva.

A köv. felöntőlével egy napig állni hagyjuk, majd üvegekbe töltjük:

6 dl víz, 9 dkg só, 72 dkg cukor, 4 dl 10 %-os ecet, mustármag, babérlevél, 1 kk. NaBe, 1 mk. borkén.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Babapiskóta készítése házilag
Babapiskóta készítése házilag

A sütõt 160 fokra elõmelegítjük. A tojásokat a cukorral felverjük, vaníliával ízesítjük. Hozzáadjuk a szalalkálit és a liszt felét és simára keverjük. Ezután belekeverjük a többi l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Roberta
Cukkinifőzelék virslivel
Cukkinifőzelék virslivel

A cukkinit alaposan megmossuk, majd ízlés szerint vékony karikákra szeleteljük. A vöröshagymát felaprítjuk és megdinszteljük az olívaolajon. A megdinsztelt vöröshagymához hozzáad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fahéjas meggyleves
Fahéjas meggyleves

A gyümölcsöt alaposan, több léről átmossuk, ha van zöld része, szár és levél, eltávolítjuk. Feltesszük főni kétszer annyi vízben, mint a meggy. Sózzuk, cukrozzuk és beleszórjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
TEJFÖLÖS SÜTI
TEJFÖLÖS SÜTI

A tepsit kikenjük és a tésztát ketté osztjuk, az elsőt kinyújtjuk és a tepsibe tesszük, erre tesszük a kihűlt pudingot amibe belekeverünk 1/2 l tejfölt, és 1 cs vaníliás cukrot,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk