2liter víz, 2 deci 10% ecet, 12dkg cukor ,pici borkénpor,1 fél mokkás kanál Nátriumbenzonát mustár mag,kömény ,bors.
Az uborkákat mosd át jó alaposan, akár többször is. Ezután mindegyiknek vágd le a végeit, majd szurkáld meg őket néhány helyen. Az üveget fertőtlenítsd ki, majd tedd az aljára a ka...
Elkészítési idő: 3-4 nap Nehézség: Könnyű-a cukkiniket megmossuk,leszáritgatjuk a végüket levágjuk és a törzsüket kissé ferdén,ujjnyi vastagon felszeleteljük -a fokhagymát megtisztitjuk,ahogyan az újhagymát is,és a cukki...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA káposzta felső burkoló leveleit leválasztjuk. A fej káposztát 8 részre vágjuk, a torzsa maradványokat lenyessük. A céklát megpucoljuk és karikákra vagy fél karikákra szeljük....
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük! Nem romlik meg akkor sem, ha folyamatosan h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű