http://www.limarapeksege.hu/2008/12/hokkaido-kalcs-csokilencsvel-s-aszalt.html
Eredeti recept: A cukrot felolvasztjuk, beletesszük a darált diót, majd a tejet. Kis lángon főzzük, közben állandóan kevergetjük (húzásra hideg tálon próbáljuk). Amikor már sűrűbb...
Elkészítési idő: 60 perc + ..... Nehézség: NehézA tejet meglangyosítjuk, ebben feloldjuk a cukrot, majd hozzáadjuk a liszthez, a zsírhoz és az élesztőhöz. Összegyúrjuk, és kb. fél órát kelesztjük. Vékonyra nyújtjuk, pogácsaszagg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverjük a sütőporral.A tojások sárgáját az olvasztott margarint a sót két fajta cukorral tejet citromhéját jól keverjük össze és adjuk a liszthez.A fehérjét verjük hab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét tálat előkészítek a hozzávalóknak. Egyikbe összekeverem a tojássárgáját, cukrot és a mascaponet. A keverőtálba felverem a tejszínhabot amíg kemény habot nem kapok. A két...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű