Vacsoránk:
A sertėskarajt szeleteltem, enyhėn klopfoltam, megszórtam só, bors. Majd lisztbe forgattam ės kevės zsiradėkon hirtelen átsütöttem.
A vissza maradt zsiradėkon megdinszteltem egy fej kockára vágott hagymát, megszórtam kis paprikával,tettem bele kis paradicsom ės paprika krėmet, vissza raktam a húst felengettem vízzel, hogy ellepje. Mikor fėl puhára főtt bele tettem a szeletelt gombát ės kėszre főztem. Vėgėn behabartam. / kis pohár tejfölt kikevertem kėt kanál lisztel. /
Tėsztával tálaltam.
1. Az oldalason a bőrt bevagdossuk, a húst befűszerezzük. 2. A hagymákat megtisztítjuk. 3. A szalonnát keresztben és hosszában sűrűn bevagdossuk. 4. Az oldalast bőrrel...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát olajon megpirítjuk, hozzá adjuk a darált húst, sóval borssal paprikával ízesítjük. Kevés vízzel megpároljuk. A karfiolt megtisztítjuk félpuhára főzzük. A tepsit kiola...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és a reszelt fokhagymát, beletesszük a kockára vágott húst, sózzuk, borsozzuk, majonnával ízesítjük. Pároljuk, majd ha kívánj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat nagy kockákra vágva megfőzzük. Serpenyőben 4-5 evőkanál olajon, néha rázogatva, aranybarnára pirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk, majd kiszedjük egy tányérba. Apró ko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű