Szükségünk van:
4 db tojás
200 g kristály
200 g polohrubá liszt
1 db sütés
2 evőkanál kakaó
1 dcl langyos tej
1 dcl olaj
Krém:
1 liter tej
3 db csoki puding
4 evőkanál kristály cukor
1 db vaníliás cukor
400 ml-es savanyú (kupamot)
Lekvár
A tojás korbácsolás korbácsolás. Só a hab, ha a vízgyűjtő egy kis váltakozó és olaj után fokozatosan vízgyűjtő.
Liszt, kakaó, legyőzni. (.) mix és preosiatú én és kezét. Ki a vymastený és a liszt vysýpaný lap, amit 180 fokkal sütök. Kb. 20 perc. Hagyom, hogy menő legyen.
Krém:
Tej, cukor, vanília és puding, amit vastag főzök. Hideg vmiešam savanyú.
Teszek egy tortát a jam és a krém. Nastruham csokoládé a tetején.
Elkészítése: A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját krémesre kavarjuk a cukorral, majd a diót is beledolgozzuk. A vizet kanalanként belekeverjük. A lisztet és a sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kosárka hozzávalóit összedolgozzuk, majd formákba nyomkodjuk, és előmelegített sütőben, kb. 25 perc alatt 170-180°C-on világosra sütjük. Azután félretesszük, hogy kihűljön. Ezala...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlapanyagok összekeverése A lisztet, a darát, a sót, a cukrot és a tojást jól elkeverjük. A tejjel pedig addig hígítjuk, míg önthető masszát nem kapunk. Állni hagyjuk min. 10 pe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: A lisztet, sütőport és a zsírt összekeverjük. Hozzáadjuk a cukrot, tojást és annyi tejfölt, hogy gyúrható tésztát kapjunk. 3 lapot sütünk belőle. Krém: A margarint...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű