menu

Családireceptkönyv.hu

Így készül az igazi bánáti csirkegulyás. Nagyon fino


Írta:

Elk. idő: 1ora
Adag: 5
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


egész csirke vagy csirkeaprólék
fejes káposzta (személyenként 10-15 dkg)
1-2 darab zöldpaprikát, paradicsom
2 sárgarépa
pár darab burgonya
vöröshagyma
pirospaprika
só.

Elkészítés:


Zsírbon sárgára pirítunk egy apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a kisebb darabokra vágott csirkét vagy csirkeaprólékot, kevés vizet öntünk alá és félig megpároljuk. Ekkor cikkekre vágott fejes káposztát (személyenként 10-15 dkg-ot), felaprított sárgarépát, 1-2 zöldpaprikát, paradicsomot és pár darab kockára vágott burgonyát teszünk hozzá. Annyi vizet öntünk rá, amennyi jól ellepi, sózzuk, és fedő alatt közepes tűzön puhára pároljuk. Forrás: bidista.com

Így készül az igazi bánáti csirkegulyás. Nagyon fino

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Habart Bab
Habart Bab

A füstölt húst kockákra vágjuk és feltesszük főzni. Dobunk hozzá 4 db babérlevelet , amint félig puhára főtt a hús hozzá rakjuk a babot, fel kockázva 5 db krumplit hozzá teszünk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Zöldséges húsgombócleves
Zöldséges húsgombócleves

A darált húshoz hozzákeverjük a finomra aprított hagymákat. A többi hozzávalóval összedolgozzuk a húsmasszát és félretesszük, amíg a levest feltesszük. Felhevített zsira...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Gombás krumplileves
Gombás krumplileves

A gombát és a répát megmossuk, felszeleteljük. A hagymát negyedekre vágjuk, a krumplit felkockázzuk. A zöldségeket egy edénybe tesszük, vízzel felöntjük, hozzáadjuk a babérlevele...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jucus
Brokkolikrémleves
Brokkolikrémleves

Kevés olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát. Mielőtt elkezdene lepirulni, beledobjuk a szintén apróra vágott fokhagymát. Ezzel csak addig pirítjuk, amíg a fokhagyma ill...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk