25 dkg kínai tészta
1 db chili (apróra vágva és mag nélkül)
bazsalikom ízlés szerint (friss)
petrezselyem ízlés szerint (friss)
0.5 citromból nyert citromlé
csirke fűszersó ízlés szerint (pl. kebab)
50 dkg csirkemell filé (csíkokra vágva)
A chilit lepirítjuk a hússal, fűszerezzük, apróra vágott bazsalikom és petrezselyem is mehet rá, majd felöntjük vízzel.
Citromlé is mehet rá. Ha puha a hús, tegyük bele a tésztát. Pár perc alatt készen is van. Persze ha lefőtt a víz, akkor pótoljuk, mert máshogy nem lesz jó a tészta.
A kefírben felfuttatjuk az élesztőt, majd összegyúrjuk a többi hozzávalóval és fél órát pihentetjük. Olajos kézzel megformázzuk a lángosokat és olajban kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A kókuszreszeléket elkeverjük a sűrített tejjel. A tojásfehérjéből kemény habot verünk és beleforgatjuk a kókuszos masszába. Sütőpapírral bélelt tepsire kis halm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét felverjük a sóval,majd a cukrot hozzáadva kemény habbá verjük. Beletesszük a tojások sárgáját,az olajat,és a szódaport,amivel szintén tovább verjük,de csak addig...
Elkészítési idő: 45perc Nehézség: KönnyűA füstölt szalonnát v bacont kockára vágjuk és megpirítjuk zsiradékon . A zsiradékkal nem kell spórolni,mert a megpirított szalonnával együtt a tésztához forgatjuk . A tésztát meg...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű