1/2 kg túró
2 kis doboz natúr joghurt
6 evőkanál zabpehely
6 evőkanál eritrit
3 tojás
1 evőkanál kókuszzsír
kezeletlen citrom héja és leve
A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk. A sárgáját az eritrittel és a kókuszzsírral felverjük, beleöntjük a túrót, a joghurtokat, a zabpelyhet, a citromlevet és héjat. Robotgéppel alaposan kikeverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a keményre felvert tojásfehérjéket.
175 fokos légkeveréses sütőben készre sütjük.
Töltelék előkészítése: Az almát meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A diót apróra vágjuk, a cukorral és fahéjjal összekeverjük. Tészta készítése: A vajat a cukorral és a v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a hozzávalókat tálba rakom,kivétel a tej mert azt a végén adom hozzá amennyit felvesz a tésztánk nekem elég volt pont a 1,5 dl és összegyúrom.A krémhez a margarint kiha...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tészta elkészítése az első. Habosra keverjük (robotgéppel) a vajat és a cukrot. Majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat. Keverjük kb. 2 percig minden egyes tojás után. Hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját jól kikeverjük a porcukorral, majd apránként hozzáadjuk a meleg vizet és az olajat, a rétesliszttel előzőleg elkevert sütőport, végül a kemény habbá vert tojásfe...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: Közepes