180 g kecskesajt (natúr, zsíros, lágy sajt) vagy juhtúró
60 g natúr krémsajt (pl.: Philadelphia original)
5 g Dijoni mustár
5 g Worcester szósz
1 apró csipet só
fehérbors (őrölt)
A külsejére
30 g pisztácia - zöld
90 g pekándió- vagy pirított dió
de fűszerezés nélkül is isteni a juhtúróban lévő szőlőszemek
lehet nagyobb szőlőszemeket körbevonni a sajtkrémmel, és úgy a pirított dióba forgatni... Isteni! :)
A diót és a pisztáciát egy éles késsel aprítsd durvára, majd sütőben enyhén pirítsd meg őket. Vigyázz, könnyen megégnek!
Keverd össze a krémsajtot a kecskesajttal egy tálban.
Add hozzá az összes többi hozzávalót.
Keverd teljesen simára a krémet.
Egy szilikonos papírra kanalazz belőle galuskákat teáskanalakkal, majd tedd a hűtőbe 15 percre.
A hűtőből kivéve formázd őket golyó alakúra.
Forgasd bele az összetört, pirított dió és pisztácia keverékébe.
Mikor elkészült az öszes golyó, tedd őket pár órára ismét hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek. Egyszerűen mennyei ízük lesz!
Először az öntetet készítjük el. Egy tálkában összekeverjük az olívaolajat, a citromlevet és a bazsalikomot. Egy órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek....
Elkészítési idő: 15perc Nehézség: KönnyűA tálat a tépett jégsalátával kibéleljük. A 3 almát cikkekre vágva rászórjuk. A diót és a feldarabolt márványsajtot szintén. Kevés olívaolajjal és citromlével meglocsoljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNudeln nach Anleitung kochen. Mit den übrigen Zutaten mischen. Mit Miracel Whip, Salz, Pfeffer und eventuell etwas von dem Ananassaft abschmecken und ziehen lassen.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bulgurt felöntjük kb. 400 ml forró vízzel, és kb. 10-15 percig hagyjuk állni, amíg megpuhul. A sűrített paradicsomot elkeverjük az olajjal és a citromlével, a bulgurhoz keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű