1/2 kg csirke (mell, vagy comb filézve)
2 evőkanál mustár
1 evőkanál méz
2 evőkanál olaj
só, bors,
natúr kukoricapehely
Állítsd a sütőt 200 C fokra.
Keverd össze a mézet, mustárt, olajat és a sót, borsot.
Forgasd a pácba a csirke darabokat.
Törd apróra a a kukoricapelyhet.
Szedd le a húsról a felesleges pácot és forgasd meg a kukoricapehelyben.
Tedd egymás mellé a sütőpapírra és 15-18 perc alatt süsd ropogósra!
Elkészítése: A húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőször bepácoljuk a csirkecombokat: mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk és megkenjük két evőkanál mustárral, majd félretesszük őket. (Nyilván minél többet áll, annál jobb, de nem...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA húst felcsíkozzuk. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit. Elkészítjük a mázat...
Elkészítési idő: 30-60 perc Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű