1,5 dl zsiradék,2 nagy kanál liszt,1 l paradicsomlé,1 teáskanál bazsalikom,1 kisebb fej hagyma,4 szál zellerlevél,só,cukor,
a zsiradékból és a lisztből világos rántást készítek,bele teszem a fűszereket,a hagymát és a zeller zöldet,fel öntjük paradicsomlével és vizel,mikkor fel fő bele teszek rizst vagy levestésztát,készre főzöm
1A babot előző este beáztatjuk jó sok vízbe. Másnap a répákat felkarikázzuk, a paradicsomot, és a húst is felaprítjuk. Babgulyás receptBabgulyás receptBabgulyás recept 2A babot e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A fokhagymát vágjuk apró darabokra. Melegítsük fel az zsiradékot, pár pillanat alatt pirítsuk le, majd adjuk hozzá az hámozott, apróra vágott burgonyát. 2. Pároljuk pár pillana...
Elkészítési idő: 30 p Nehézség: KönnyűA spárgát meghámozom, megtisztítom. A spárgafejeket (kb. 3-5 cm hosszan) levágom és félreteszem, a törzseket pedig 2 cm-es darabokra vágom. A törzseket egy fazékba teszem, felöntöm...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1A zöldségeket megpucoljuk, tetszőlegesen feldaraboljuk, megmossuk. Lebbencsleves recept 2A tésztát, ha szükséges eltördeljük, majd az olajon megpirítjuk. Vigyázzunk, mert könnye...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű