menu

Családireceptkönyv.hu

Gulyásleves


Írta:

Elk. idő: 1 öra
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


70 dkg sertés hús,2 db hagyma,2 db sárgarépa,1 db petrezselyem.1,5 kg krumpli,2 kanál lecsó,2 kanál zsír,só,bors,majoránna,kömény,pirospaprika,galuskához:liszt,tojás.

Elkészítés:


Hagymát ledinszteljük, beledobjuk a kockára vágott húst, átforgatjuk, fűszerezzük és felengedjük vizel. Mikor a hús majdnem kész be zöldségeljük, majd, ha azok is megpuhultak, galuskát szaggatunk bele.

Gulyásleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Babgulyás
Babgulyás

A zsíron üvegesre pároljuk a hagymát és a fokhagymát. A marhanyakat kockákra vágjuk fel, és tegyük a hagymára. Keverjük jól össze, és hagyjuk, hogy kicsit megpiruljon a hús. Ezut...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gulyásleves
Gulyásleves

A hagymákat kis kockára vágjuk. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, majd 2 cm-es kockára daraboljuk. A zsírt felhevítjük, megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd félrehúzzuk, a fű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Répakrémleves
Répakrémleves

Hagymát megpirítom, rá kockában a krumplit és karikában a répát, puhára párol egy kis vízzel, vízzel felönt, fűszerez.

Elkészítési idő: 30 oerc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Svájci sajtleves
Svájci sajtleves

A vajat felforrósítjuk, hozzákeverjük a lisztet, és közepes lángon aranysárgára pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a sajtot. A húslevest állandó keverés közben hozzáöntjü...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk