Krumpli
Tojás
Lilahagyma
Majonéz
Tejfel
Petrezselyem
A krumplit megpucolva, felkockázva, sós vízben megfőzöm.
A tojásokat is keményre főzöm, lehűtöm, megpucolom, és szintén felkockázom.
A lilahagymát megtisztítom, felaprítom.
A majonézt elkeverem a tejföllel (diétásan joghurttal), sóval, borssal és apróra vágott petrezselyemzölddel.
Összeforgatom a szilárd alapanyagokkal, és akár ehető is, de jót tesz neki, ha egy időre betesszük a hűtőbe pihenni, így finoman összeérnek az ízek.
A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat főzzük keményre, majd vágjuk apró darabokra. A hagymát aprítsuk fel és olajon pároljuk meg. Adjuk hozzá a szintén felaprított petrezselymet. Ízlés szerint sózzuk, borso...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot pürésítjük robotgéppel. A húst, sót, borsot, zsemlemorzsát, a paradicsom felét, a tojás és a zsályát összedolgozzuk. Belerakjuk formába, letakarjuk fóliával. 190 f...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA franciasaláta zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük. A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk. A tejfölt kikeverjük a majonézzel, citromlével, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk....
Elkészítési idő: 35 min Nehézség: Könnyű