12 db palacsinta
60 dkg darált hús
1 nagy fej hagyma
1doboz kukoricakonzerv
1tasak bolognai spagetti alappor
1 üveg bolognai szósz
3 dl víz
1 kis doboz konzerv kukorica
20 dkg reszelt sajt
A hagymát étolajon megpirítom, hozzáadom a darált húst , a bolognai alapport és szószt, és a vizet.
Készre főzöm.
A palacsintákat megkenem vele, szórok bele pár szem kukoricát.
Összehajtom.
Étolajjal kent tepsibe tepsibe rakom mégpedig úgy, hogy ,egy sor töltött palacsinta ,megkenem a húsos töltelékkel, megszórom kukoricával, meghintem reszelt sajttal, majd megint egy sor palacsinta stb. Amíg van hozzávaló. Tetejére szósz, kukorica és reszelt sajt kerül.
Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütöttem.
A frissen szedett medvehagymát megmossuk, majd egy kevés víz hozzáadásával botmixerrel pürésítjük. Egy tálba szórjuk a lisztet, hozzáadjuk a tojást, a sót, a medvehagymapürét és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát felkockázzuk, a zöldségeket megtisztítjuk és darabokra vágjuk. 2. A húst vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk. 3. A hagymát üvegesre pirítjuk az olajon, majd rátesszü...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA hagymát üvegesre pirítjuk egy nagyobb serpenyőben. Miután megpirult a hagyma, a húst is beletesszük a serpenyőbe, és addig sütjük, amíg már majdnem eltűnik a hús piros része. A...
Elkészítési idő: 40perc Nehézség: Könnyű