menu

Családireceptkönyv.hu

Lasagne®


Írta:

Elk. idő: 1-2 óra
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:




Alapanyagok: 1doboz lasagne tészta 1 milánói szósz 1 kg darált hús
4 fej hagyma
2 paradicsom
1 paprika
2 girizd fokhagyma
fél liter tejszín
tej
fél vaj
kettő evőkanál liszt
sajt

Elkészítés:


Elkészítés

A darált húsból finom pörköltet készítünk. Miután megpuhult, a milánói szószt hozzáadjuk, alaposan összekeverjük és összefőzzük. Az alap kész.
Besamel mártást lazára készítjük. A száraztésztát egy zsírral kikent tepsibe leterítjük majd rá jön a besamel. A pörköltet vékonyan elkenjük rajta, hogy sok rétegre jusson. Ez így megy addig amíg van alapanyag. Kb.5-6 réteg ami látványos és tömör. 220 C0-fokra felhevítjük a sütőt és úgy 20 percig sütjük. Az illat az egész lakást bejárja. (A szomszéd kutyáját zárjuk be.)
Ez után csak is olasz kávé jöhet: VILLA NOBLE

Forrón tálaljuk!!!

Elkészítési idő: kb. másfél- két óra.

Jó étvágyat kívánok:

Szegedi András
2007.05.25. Szigetszentmiklós amatőr szakács 120kg

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: ani44
Tejszínes túrókrémes piskóta
Tejszínes túrókrémes piskóta

A tojássárgákat a cukorral fehéredésig keverjük / én géppel szoktam/ hozzáadjuk a vizet tovább keverjük majd apránként hozzáadjuk a liszt a kakaó a sütőpor és szódabikarbóna keveré...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kuglóf
Kuglóf

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ani
TEJSZÍNES ŐSZIBARACK-KRÉMLEVES
TEJSZÍNES ŐSZIBARACK-KRÉMLEVES

A barackokat megpucoljuk, a magot eltávolítjuk. 2 darabot apró kockára vágunk, és félretesszük a díszítéshez, tálaláshoz. A többi megmaradt barackot nagyobb darabokra vágva egy faz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vaníliás főzött krém
Vaníliás főzött krém

oda ne égjen

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk