50 dkg pépesre darált csirkemell
2 tojás
200 ml főzőtejszín
1 tk. kókuszzsír
1 gerezd tört foghagyma
1 ek. liszt
ízlés szerint só, fűszerek
A húst érdemes pépesre darálni mert ha nem akkor fasírt állaga lesz.
A hozzávalókat összedolgozzuk, fűszerezzük.
Műbélbe töltjük és kb 1 órát főzzük. Hűtve szeleteljük.
nem lesz olyan kemény mint a bolti.
http://tudnodkell.info/keszits-otthon-felvagottat-az-emberi-fogyasztasra-alkalmatlanok-helyett/
A húst 3-4 dkg-os, egyenletes kockákra vágjuk. Zsírt hevítünk, melyben a finomra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverjük a pirospaprikát. Hú...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézelőször a gombát pépesre daráljuk, majd hagyjuk állni kicsit, hogy kieressze a levét. Kicsit ki is nyomkodhatjuk. Most a bélszínre borsot törünk, és bedörzsöljük vele. Kevés olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Ofen auf 180 °C Umluft vorheizen. Die Kartoffeln schälen und in feine Scheiben schneiden oder mit einem Hobel in feine Scheiben hobeln. Kartoffeln in eine Auflaufform geben....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLábosba mérjük a hozzávalókat és felforraljuk. Forrástól számított 10 percig kis lángon főzzük tovább, éppen csak gyöngyözzön a szirup. Áttöltjük az egészet egy tálba és folyamatos...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz