-filézett felső csirkecomb fűszerezve
-egy kevés olíva olaj
-újhagyma összevágva
-snidling aprítva
-aprított petrezselyem zöld
-fokhagyma zúzva
-tejszín
-1 ek mustár
-só, bors
A csirkecombot kevés olajon megsütöm, kiveszem az olajból, az olajban megpuhítom a hagymákat, a petrezselymet, felöntöm tejszínnel, mustárt keverek bele, sózom, borsozom és belerakom a csirkecombokat.
1. Először masszát keverünk a következőkből: 3 evőkanál tejföl, tojások, liszt, só, bors, petrezselyem és 10 dkg reszelt sajt. 2. Ezután apróra vágjuk a húst és a masszához kev...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA spárgáknak letöröm a fás végét, meghámozom, és az újhagymákkal meg a csilivel egy kis olívaolajon pici sóval, 220 fokra melegített sütőben 8-10 percig sütöm. Közben egy serpenyőb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Sós, zúzott fokhagymával ízesített tejben legalább 2 órán keresztül állni hagyjuk. Tojásokat felverjük, belekeverjük a megtisztított, kockár...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű