30 dkg babapiskóta, 1-1 csomag csokis és vanííliás pudingpor, cukor, rum, kávé, meggy.
A pudingokat megfőzzük, félretesszük hűlni. Közben 4 dl kávéba teszünk 2-2 teáskanál rumot és cukrot. Ebbe forgatjuk meg a piskótákat, majd tortaformába rakosgatjuk. A kicsit kihűlt pudingokat ráöntjük és rádobáljuk a rumba áztatott meggyet. Másnap tálaljuk.
A tejszínt verd habbá. Két lap zselatint olvassz fel, majd hűtsd vissza. A túrót keverd össze a narancsszörppel, a reszelt narancshéjjal, majd az olvasztott zselatinnal (esetleg íz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFehérjéből habot vérünket. Másik tálban ki keverünk 2 tábla olvasztott csokit a vajjal, tojassárgájával, kakaóval, csip sóval, esetleg ha szükséges cukorral. Egyesítjük a két tálat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótához a tojásokat a cukorral nagyon habosra keverjük,majd óvatosan hozzáforgatjuk a sütőporral és a keményítővel elkevert lisztet.180fokon,kapcsos tortaformában kb.10perc al...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Egy kapcsos tortaformát kirakunk jó szorosan babapiskótával. 2. A lereszelt almát puhára pároljuk 2 dl vízben. 3. A pudingporokat elkeverjük 2,5 dl vízben és az almára ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű