Szükségünk lesz:
– ¾ csésze kókuszolajra
– 6 kanál kakaóporra
– 2 kanál cukorjuhar szirupra
– 2 kanál vanília cukorra
– csipet sóra
Elkészítés:
A kókuszolajat egy edénybe fel kell olvasztani, majd az összes alapanyagot bele kell tenni. Jöhet egy alapos kevergetés. Az összekevert tésztából ezután egy kanál segítségével kis mennyiségeket vegyünk ki és rakjuk bele műanyag formákba, lehet például a jégkocka tartóba is tenni, majd mehetnek a fagyasztóba, vagy a hűtőbe, ahol 10–15 percig kell tárolni.
Ebben a receptben az a jó, hogy a kókuszolaj nagyszerűen serkenti az emésztést, ezért a házi csokink finomsága mellett még egészséges is.
Tedd egy nagyobb pohárba a kakaóport, a cukrot, a vaníliás cukrot és a szerecsendiót, keverd össze, majd adagold hozzá a forró vizet. Keverd jól össze a masszát, öntsd fel forró te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük. A tészta hozzávalóit egy tálban gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. A tésztát három részre osztjuk. Nagyon vékonyra kell nyújtani, így első kipróbáláskor elé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű