Szamóca
- 7,4 kg (előfőzött) szamóca
- 1,25 kg eritrit
- 3 cs. Haas eperlekvárhoz
Barack
- 2,7 kg barack
- 75 dkg xilit
- 2 cs. zseléfix (eperlekvárhoz)
- 6,5 kg barack
- 5 cs. zseléfix (2 cs. eper, 3 cs. síma Haas)
- 1,7 kg eritrit
1. Az átválogatott, hibátlan málnát nyersen áttörjük. 2. Minden kg léhez 50 dkg cukrot teszünk. 3. Erős tűzön, állandó keveréssel kb. 15 percig főzzük. A képződő habot szűr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA barackokat mosd meg, majd kockázd fel. A hagymát, szintén tisztítsd és kockázd. Tedd egy lábasba, reszeld rá a citromhéjat, facsard rá a levét, add hozzá a nádcukrot, a csillag...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMegmossuk, kimagoljuk, egy lábasba főni tesszük, folytonos keverés mellet addig főzzük míg a kívánt állagot eléri. Üvegekbe tesszük, majd száraz dunsztba másnapig.
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: KözepesA gyümölcsöket mikor értek, elraktam a fagyasztóba. Minden ki volt magozva, apróra vágva. A gyümölcs arányai ízlés szerint. 3 kg gyümölcshöz adtam 40 dkg cukrot, és 2 kk. citromsav...
Elkészítési idő: 4 Nehézség: Könnyű