menu

Családireceptkönyv.hu

Krémes ( 1 laphoz)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


9 tojás
7,5 dl tej
9 kanál liszt
a sárgájába 7 kanál porcukor, a fehérjébe 9 kanál cukor. A tejbe vanília. Kikeverve, a habhoz felfőzve. A tejfölt fel kell hígitani, a sárgáját felfőzni. Melegen összekavarni, és tölteni.
Rum!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Angéla
Zserbó (dédimama-féle)
Zserbó (dédimama-féle)

A tészta hozzávalóit összegyúrni, három részre osztani. Az első lapot kinyújtani és a tepsibe tenni, rá lekvár és dió, rá a következő lap, arra is töltelék, tetejét lappal fedni....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Anita
OMLOS SZILVAS PITE
OMLOS SZILVAS PITE

A szilvat kimagozzuk es darabokra vagjuk Keves vizzel es cukorral foni tesszuk (cukor izles szerint) Amikor szinte puha hoozza adjuk a keves vizzel feloldott pudingport Hozza ad...

Elkészítési idő: 1 ora
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Püspökkenyér (Gábor féle)
Püspökkenyér (Gábor féle)

Tojások fehérjét a csipet sóval habosra keverjük, félretesszük. A vajat habosra keverjük a cukorral és a 6 tojás sárgájával. A lisztbe belekeverjük az adalékokat, és apránként a m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Joghurt fagyi
Joghurt fagyi

Az alapverzióban keverj össze natúr vagy görög joghurtot egy kis tejjel, aztán tegyél bele kis eperdarabkákat vagy akár ribizlit. A „bonyolultabb” verzióban kekszdarabkákat is tesz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk