9 tojás
7,5 dl tej
9 kanál liszt
a sárgájába 7 kanál porcukor, a fehérjébe 9 kanál cukor. A tejbe vanília. Kikeverve, a habhoz felfőzve. A tejfölt fel kell hígitani, a sárgáját felfőzni. Melegen összekavarni, és tölteni.
Rum!
A tészta hozzávalóit összegyúrni, három részre osztani. Az első lapot kinyújtani és a tepsibe tenni, rá lekvár és dió, rá a következő lap, arra is töltelék, tetejét lappal fedni....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA szilvat kimagozzuk es darabokra vagjuk Keves vizzel es cukorral foni tesszuk (cukor izles szerint) Amikor szinte puha hoozza adjuk a keves vizzel feloldott pudingport Hozza ad...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesTojások fehérjét a csipet sóval habosra keverjük, félretesszük. A vajat habosra keverjük a cukorral és a 6 tojás sárgájával. A lisztbe belekeverjük az adalékokat, és apránként a m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapverzióban keverj össze natúr vagy görög joghurtot egy kis tejjel, aztán tegyél bele kis eperdarabkákat vagy akár ribizlit. A „bonyolultabb” verzióban kekszdarabkákat is tesz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű